SM-kilpailut

Tulosta

Toinen viikonloppu edessä

Veteraanien SM-kilpailussa on toisen viikon perjantai-iltaan mennessä tehty 352 suoritusta ja viikonloppuna tulee reilu sata lisää.

Tiistain jälkeen miesten henkilökohtaisessa tuloksissa ei ole nähty muutoksia kolmen parhaan joukossa vaikka radoilla on käynyt mm. Veteraanien MM-kisoista mitaleita tuonut Helsingin Patteria edustava Rauli Raita. Raita jäi ikätasoituksin tulokseen 1243 (84) ja on ulkona loppupeleistä.

Parikilpailussa Helsingin Boltsi-72 Juha Åberg ja Veijo Ylitörmä taistelivat perjantain iltaerässä loppuun asti tuloslistan kolmospaikasta GB:n ja TKK:n jälkeen. Viimeiseen sarjaan tarvittiin puhtaalla paritulos. Juha ajautui pieniin vaikeuksiin, eikä kaatoja tullut edellisten sarjojen tapaan. Juhalla puhtaalla 166. Veijo aloitti paikolla, jonka jälkeen tuli tripla. Viitos ruudun paikon jälkeen tuli taas kaatoja, tällä kertaa kymppiruudun ylimääräiseen saakka, tulosta 266 ja Boltsi-72 parikilpailun kolmannelle tilalle. Henkilökohtaisissa tuloksissa upea viimeinen sarja nosti Veijon tulokseen 1409, jolla sijoitutaan tällä hetkellä sijalle neljä ja mennään varmasti finaaliin. Ennuste finaaliin erän 15 jälkeen on miehissä 1325 ja naisissa 1130.

Samalla Boltsin toinen pari Markku Pennanen ja Kari Pietarinen keilasivat myös hienosti, jolloin joukkuetuloksissa Boltsi nousi TKK:n ohi toiseksi, eron ollessa vain seitsemän pistettä. Eli joukkuekisassa kärki nyt GB, Boltsi-72 ja TKK.

Naisten parikilpailussa on saatu uusi kärkitulos Turun Kaisojen siirryttyä kärkeen perjantain päiväerässä keilaamallaan tuloksella 2222 (228). Parissa heittivät Seija Nurmi ja Reija Lindgren. Henkilökohtaisissa tuloksissa Hannele Uotilan heti kilpailun alussa tekemä 1182 (78).


« Palaa