SM-kilpailut

Tulosta

Viimeinen karsintapäivä alkaa

Naisten SM-kilpailujen kaksi viimeistä karsintaerää keilataan tänään. Nyt aamuerässä on 27 keilaajaa ja klo 14.00 erään on tulossa 35 keilaajaa. Aamuerässä mukana Porin Giants 12 keilaajalla, kirkkaimpana tähtenä juuri Junioreiden EM-kultaa voittanut Peppi Konsteri. Myös Lahden Bay on paikalla Eliisa Hiltusen kokoamalla joukkueella.

Asko Koskelan laskemat finaalirajaennusteet ennen viimeisiä eriä: A-taso 1589, B-taso 1406.

Tällä hetkellä Suomen Keilailuliiton tulosohjelmassa on huoltokatko, joten tulospalvelusta ei näe tuloksia.

Ensimmäisessä sarjassa tulostaso pysyi maltillisena, vain kuusi paritulosta, joista erän kärkeen Giantsin Ani Juntunen 225.

Toisessa sarjassa tulostaso parani, nyt parissa on seitsemän keilaajaa, Giantsilla hallussaan Top3, Anin johtaessa tuloksella 445. Paras B-tason keilaaja Joensuun Keilan Tuula Sivonen 368. Tulospalvelussa huoltokatko jatkuu. 

Voit seurata rataparia 15/16 osoitteessa https://tenpincam.com/cameras-tali/

Kolmannessa sarjassa Ani joutui luopumaan kärkipaikasta, kun kolminkertainen suomenmestari Piritta Maja keilasi 235 ja nousi neljällä pisteellä kärkeen. Piritalla 667, Anilla 663. B-tasolla Tuula jatkaa kärjessä.

Neljännessä sarjassa Ani otti taas kärkipaikan itselleen, tulosta yhteensä 884.  Parikilpailussa Ani ja Peppi ovat 121 päälle parin puolessa välissä. Giantsin joukkueella Ani, Peppi, Marjaana Hytönen ja Piritta yhteensä 195 päälle, saa nähdä miten GB:n johtopaikkojen käy pari- ja joukkuekilpailuissa.

Odottelemme vieläkin huoltokatkon loppumista, jotta saisimme tarkemmat tulokset karsinnan tilanteesta uutisoitua. Saamme erän loputtua kyllä epäviralliset tulokset henkilökohtaisista tilanteista mutta pari- ja joukkuetuloksiin tarvitsemme SKL:n rekisteriohjelmaa. Tai muuten kestää ainakin useampi tunti...

Ani jatkaa kärjessä 220 keskiarvoaan, viiteen sarjaan 1101. Giantsin ylivoiman erässä rikkoo vain Bayn Essi Pakarinen, joka on viidentenä tuloksella 1050.

Kuudennessa sarjassa Ani joutui ensimmäistä kertaa vaikeuksiin, vain 181. Uuden Giantsin pelaajan aika ottaa kärkipaikka, kun Peppi Konsteri keilasi edelliseen 236 ja nousi johtoon. Peppi 1287, Ani 1282 ja mahtisarjan 255 keilannut Mari Nurmilo 1275. Finaalirajaennusteen tuntumassa A-tasolla kahdeksan pelaajaa. SKL:n rekisteriohjelman huoltokatko sotkee tarkemman tilanteen seurantaa...

Ennen viimeista sarjaa Peppi jatkaa johdossa hienon 257 sarjan siivittämänä. Seitsemään sarjaan 1544 ja isolla sarjalla Roosa Lundénin kärkipaikka on uhattuna. Roosa ei valitettavasti pääse huomenna keilaamaan finaaliin, joten tulevalla suomenmestarilla on yksi kova vastus vähemmän. Kuusi keilaajaa on yli parituloksessa, joten tuloslistat tulevat muuttumaan.
B-tasolla kärjessä Giantsin Hanna Lax 1235.

Keilojen kolinan hiljennettyä Peppi löysi itsensä erän ja karsinnan kärkipaikalta tuloksella 1780. Pepin lisäksi neljä naista keilasi itsensä karsinnan kymmenen parhaan joukkoon ja melkoisella varmuudella huomiseen finaaliin. Jo finaalipaikan Finnish Mastersin kautta varmistaneista Ani Juntunen keilasi 1684 ja on kahdeksantena. Eliisa Hiltunen jäi tulokseen 1599, joten tuloksella menee finaaliin 15 parasta. Tällä hetkellä tuolla sijalla Reija Lundén 1608.

B-tasolla erän parhaasta tuloksesta vastasi myös Porin Giantsia edustava Hanna Lax, 1407. Se oikeuttaa sijalle 13 ja mahdollisesti huomiseen finaaliin. 

Viimeisessä erässä on 35 keilaajaa. Erä on hieman myöhässä, alkaa n. 14.20.
Finalistit ovat selvillä n. klo 18.00.

Peppi Konsteri

Peppi Konsteri, Giants


« Palaa