SM-kilpailut

Tulosta

Naisten SM-kilpailujen toinen viikonloppu alkoi

Lauantaina päästiin taas seuraamaan naisten SM-kilpailuja, kun aamuerään saapui paikalle 15 keilaajaa. A-tasolla on kuusi osallistujaa ja B-tasolla yhdeksän.

Finaaliraja ennusteet (laskenut Asko Koskela) ennen erää: A-taso 1534, B-taso 1460.

Ensimmäisessä sarjassa parhaasta tuloksesta vastasi B-tason kilpailuun osallistuva Salkein Essi Lehtovirta 220. Parisarjoja nähtiin yhteensä viisi.

Toisen sarjan jälkeen erän kärkeen oli noussut helsinkiläistä Ke-Ro seuraa edustava Mirja Heiniemi tuloksella 417. Se on samalla ainoa paritulos tässä vaiheessa.

Kolmannessa sarjassa Heiniemi jatkaa kärjessä 579.

Neljännessä sarjassa Nasevien Suvi Hannukainen nousi erän ykköspaikalle tuloksella 751.

Viidennessä sarjassa Hannunen jatkaa kärjessä, 952. Joukkuekilpailussa Ke-Ro viiden sarjan jälkeen joukkuekeskiarvossa 178,9, jolla mentäisiin tällä hetkellä kolmannelle sijalle Boltsi-72 tilalle. Katsotaan löytävätkö helsinkiläiset tulostehtailun päälle, toisella sijalla tällä hetkellä ET joukkuekeskiarvolla 181,22.

Kuudennessa sarjassa Hannunen kärjessä, toisena Ke-Ron Hanna Stenroos 11 pistettä perässä. Ke-Ron joukkuekeskiarvo tippui vähän mutta joukkue on silti menossa kolmanneksi.
Laskennallisen finaalirajan ylitse ei ole tällä tahdilla menossa keilaajia tästä erästä.

Ennen viimeistä sarjaa Hanna Stenroos ja Suvi Hannunen A-tason kärjessä tuloksella 1266. B-tasolla johdossa Heiniemi tuloksella 1205. Ke-Ron joukkuekeskiarvo ennen viimeistä sarjaa 175,35 ja tämänhetkinen joukkuekilpailun kolmospaikka tulossa.

Viimeisessä sarjassa Hanna heitti tasan 200 ja Suvin jäädessä 189 tulokseen, Hannasta erän paras tuloksella 1466. B-tasolla erän parhaaksi Mirja Heiniemi tuloksella 1359. Ke-Ron joukkuetulokseksi 5572 ja tällä hetkellä pronssitilalle mutta vielä on monta joukkuetta tulossa ja odotettavissa on, että tulostaso joukkuekilpailussa nousee.

 

Erän 7 parhaat

Ke-Ron Hanna Stenroos ja Mirja Heiniemi.

 


« Palaa