SM-kilpailut

Tulosta

Naisten SM-kilpailujen kolmas erä keilattu

Kolmannessa erässä oli hienosti keilaajia paikalla, kun erään saapui 36 keilaajaa ympäri suomea. Alussa keilaajilla oli enemmän tai vähemmän pelipaikka hallussa ja tuloshaitari venähti melkoisesti.
Parhaiten Talin ratojen metkut oli alussa hallussa Seinäjoen WRB seuraa edustavalla Kati Vähä-Koivistolla, kolmeen sarjaan tulosta 613.

Neljännessä sarjassa ei mitään uutta, Vähä-Koivisto jatkaa parivauhtia. B-tason kärjessä Porin Tarmon Maila Virtanen tuloksella 724.

Viidennessä sarjassa B-tasolla tapahtui valtikan vaihto, kun kärkipaikan otti Tanja Kuningas Etelä-Karjalan Bowlville seurasta tuloksella 897. B-tasolla on seitsemän keilaajaa parinkymmenen pisteen sisällä, joten tiukka kamppailu menossa. A-tasolla Vähä-Koivisto jatkaa ainoana parissa.

Kuuden sarjan jälkeen Vähä-Koivisto johtaa A-tasoa tasan parissa, B-tasolla kärkeen on noussut Ylöjärven Lucky Ladiesin Kaisa Poussa, neljä pistettä perässä Imatran ParKen Minna Uosukainen, joka ohitti Kuninkaan kahdella pisteellä.

Seitsemän sarjan jälkeen A-tasolla kamppailu tiivistyy, kun Maritta Kurki Lahden LNK seurasta on noussut 33 pisteen päähän koko erän ajan johdossa olleesta Kati Vähä-Koivistosta. Boltsi-72:n Eila Pitkänen on vain 11 pistettä Kurjesta, joten viimeisessä sarjassa nähdään tiukka kisa A-tason erän parhaasta tuloksesta.
B-tasolla Minna Uosukainen on noussut kärkeen tuloksella 1275, jolla hän johtaa Kuningasta 24 pistettä.
Viimeisessä sarjassa sekä Kati Vähä-Koivisto että Minna Uosukainen pitivät kärkipaikkansa.
Vähä-Koiviston tulos 1533 oikeuttaa tällä hetkellä A-tasolla neljännelle sijalle. Minna Uosukaisen tulos 1461 menee B-tasolla toiseksi.


Joukkuekilpailussa Boltsi-72 joukkueella Eila Pitkänen, Helena Styrman, Taina Tamminen-Alhonen ja Taina Kanerva tiputtivat Elevenin kolmannelle sijalle ja itse pitävät kakkossijaa tuloksella 5484.

Parikilpailussa kärkikolmikko pysyi ennallaan.

 

Vähä-Koivisto ja Uosukainen

Erän 3 parhaat: A-taso Kati Vähä-Koivisto, B-taso Minna Uosukainen.


« Palaa