SM-kilpailut

Tulosta

Ilmoittautuminen miesten SM-kisaan Joensuuhun käynnissä.

Viikon käynnissä ollut ilmoittautuminen Joensuuhun on jo tuonut yli 400 ilmoittautunutta. Lauantain eristä täynnä on jo kuusi. Lauantaille on siis tunkua eli nopeat syövät hitaat. Kilpailunjohtaja avaa tarvittaessa lisäpaikkoja myös nyt avoinna oleviin 16 keilaajan lähtöihin, mikäli on tarvetta isommalle joukkueelle.

Ilmoittautuminen käynnistyi vilkkaasti.
Viikko takaperin heti puolenyön jälkeen alkanut varaaminen osoitti sen että nopeat söivät ns. hitaat. Hyvinkääläisten ja vantaalaisten ollessa ensimmäisiä varauksen tekijöitä näin he saivat haluamansa erän kokojoukkueelleen. Päivittäin varaaminen jatkuu ja parhaiten löydät vapaat paikat keilailuliiton ilmoittautumiskalenterista. Kisoilla on myös omat WWW-sivut osoitteessa www.sm-keilailu.fi sieltä tulet myös jatkossa löytämään eräkohtaiset tulokset. Järjestäjillä on käytössä kisan oma sähköposti sm2017@joenkl.com osoitteessa.
Ilmoittautumisessa kannattaa huomioida useita asioita.
Nyt toista vuotta käytössä ollut ilmoittautumistapa on korjautunut ja toimii hyvin. Tee tunnukset esim. rekisteröitymällä keskustelupalstalle sillä ilmoittautumisessa tarvitset s-postiosoitteen ja salasanan jolla voit myös jatkossa muokata esim. ryhmäilmoittautumista. Pääset lisäämään pelaajien nimet ja seurat sekä muodostamaan parit ja joukkueet. Huomaa että vain tehdystä saman seuranpareista voi muodostaa joukkueen. Lue myös kilpailusäännöt sekä sm-säännöt. Muista myös että tiedot tulee olla järjestäjillä 24 tuntia ennen kilpailuerän alkua.
Finalistien määrä kasvoi B-tason finaalissa.
Lahden SM-kisat osoittivat että ns. BCD luokkien keilaajat tarvitsevat oman kisan ja heti myös huomattiin että finalistien määrää täytyy kasvattaa. Joensuussa helatorstaina keilattavaan finaaliin pääsee 40 alkukilpailun parasta. Jatko näyttää joudutaanko kisan formaattia vieläkin uudistamaan seuraavaksi vuodeksi. Pelaajamäärät ja palaute ratkaisee. A-tason finaaliin pääsee kuten viimekin vuonna 8 rankingkisan parasta miestä ja 40 karsintatuloksen mukaan.


« Palaa