SM-kilpailut

Tulosta

Imatran Keilailuliitto ry:n puheenjohtajan tervehdys

Puheenjohtajan tervehdys: SM-lähtölaskenta

 

Imatran Keilailuliitto ry on 61-vuotias yhdistys, jossa on jäseniä 201. Olemme jo vuosia panostaneet junioritoimintaan, omat juniorikeilaajamme ovatkin saavuttaneet hyviä tuloksia valtakunnan tasollakin. SM-kisojen järjestäminen on aina kunniatehtävä, jota odotetaan innolla ja joka pyritään toteuttamaan mahdollisimman hyvin.

Nuorten ja junioreiden SM-kisojen alkuun on vajaa kaksi viikkoa, ensimmäinen kilpailuvuoro on pitkäperjantaina 25.3. klo 16.30. Pääsiäisviikonlopun lauantain ja sunnuntain jälkimmäiset kilpailuvuorot ovat täynnä, joten heti päästään vauhtiin!

Edelliset SM-kisat Imatralla olivat veteraanien kilpailut keväällä 2014, joten kokenutta järjestelytoimikuntaa löytyy. Imatran keilahalli tarjoaa entistä paremmat puitteet SM-kisoille, kesällä 2015 tehdyn remontin ansiosta.

Nuorten ja junioreiden SM-kisoja voit seurata internetistä www.ibc.fi tai Facebookista. Imatran keilahallista lähetetään live-kuvaa kaikista kilpailuvuoroista, myös tuloksia voit seurata reaaliajassa.

Haluan toivottaa teidät Imatran Keilailuliiton puolesta lämpimästi tervetulleeksi Imatran keilahallille. Tiedän että tulevina viikkoina saamme nauttia urheilun huumasta ja hyvistä suorituksista.

 

Mukavia hetkiä Imatralla kaikille,

 

Jarmo Mäkinen

puheenjohtaja

Imatran Keilailuliitto ry


« Palaa